Comanda si livrare

Produsele dorite se selecteaza si se adauga in cosul de cumparaturi pentru a finaliza comanda online, sau se pot comanda telefonic in intervalul orar 8:30 – 17:00 de luni pana vineri.

Veti primi un email de confirmare a comenzii, urmand ca produsele comandate sa fie pregatite de livrare. In momentul in care coletul dvs. a fost pregatit si a fost preluat de curier veti primi de asemenea o notificare pe email.

Comanda este livrata prin intermediul Fan Courier. In mod obisnuit costul transportului este de 20 lei. In cazul adreselor de destinatie din afara ariei de transport Fan Courier, va fi aplicat un cost pentru kilometri suplimentari, cost ce va va fi comunicat telefonic de un agent Zambete.ro

Comenzile plasate de Luni pana Vineri sunt expediate cel tarziu a doua zi. Comenzile plasate in weekend sunt expediate Luni.

In cazul in care doriti sa modificati o comanda va rugam sa va adresati cu o solicitare la adresa de email contact@zambete.ro sau telefonic in intervalul orar 8:30 – 17:00 de luni pana vineri.

Puteti achita ramburs la curier in momentul livrarii comenzii sau plati direct pe site-ul zambete.ro cu cardul.

Produsele achiziționate prin Zambete.ro pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea coletului.

Produsul trebuie sa fie nedeteriorat si potrivit pentru revanzare. Impachetati coletul cu atenție pentru a evita deteriorarea lui in timpul transportului. Este recomandat sa se foloseasca ambalajul original.

Coletul trebuie sa fie returnat prin intermediul unei companii de curierat rapid, la alegerea dvs, urmand ca dvs. sa suportati cheltuielile legate de transport. Nu se accepta colete cu taxa ramburs sau colete expediate prin Posta Romana.

Returnarea sumei achitate de dvs. se va face in termen de 10 zile lucratoare de la data primii coletului in contul dvs. bancar.

Pentru informatii legate de retur va rugam sa ne contactati prin email la contact@zambete.ro